Strafrecht advocaat Haarlem

Bent u op zoek naar een strafrecht advocaat nabij Haarlem, omdat u in een situatie terecht bent gekomen waardoor u (of uw bedrijf) strafrechtelijk wordt vervolgt? Dan is Velthuizen Advocatuur u graag van dienst. Bij Velthuizen Advocatuur geniet u van juridische dienstverlening voor een betaalbare prijs, maar wél met de kwaliteit die u van een advocatenkantoor kunt verwachten. Wij zijn een all-round advocatenkantoor, dus u bent bij ons ook in goede handen als u op zoek bent naar een familierecht advocaat nabij Haarlem.

Deskundig in strafrecht

Bij Velthuizen Advocatuur bent u in goede handen als het gaat om strafrecht. Wij helpen u graag door uw proces heen met een persoonlijke en zorgvuldige aanpak. Een strafrechtelijke vervolging kan immers een grote impact hebben op uw persoonlijke leven. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in de regio en handelen eerlijk, nuchter en deskundig. Bij ons staat u als klant altijd voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om u zo persoonlijk mogelijk te begeleiden in het strafrechtelijke proces.

All-round diensten

Wij zijn een all-round advocatenkantoor en daarom kunt u naast strafrecht zaken ook bij ons terecht voor zaken die onder andere rechtsgebieden vallen. Zoekt u hulp bij schuldsanering in Haarlem en omgeving? Of kunt u hulp gebruiken van een familierecht advocaat nabij Haarlem? Bij ons bent u in goede handen. Ook zaken die vallen onder:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • Zaken- en verbintenissenrecht

Neem contact op met onze strafrecht advocaat in Haarlem

Zoekt u hulp van een strafrecht advocaat nabij Haarlem en wilt u hiervoor Velthuizen Advocatuur inschakelen? Of wilt u meer informatie over één van onze andere juridische diensten? Neem dan contact met ons voor een kennismakingsgesprek dan kijken we samen naar de mogelijkheden.