Strafrecht advocaat Amsterdam

Zoekt u een strafrecht advocaat nabij Amsterdam, omdat u in een situatie terecht bent gekomen waardoor u (of uw bedrijf) strafrechtelijk wordt vervolgt? Dan is Velthuizen Advocatuur u graag van dienst. Velthuizen Advocatuur is het advocaten kantoor in Amsterdam voor all-round juridische geschillen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf voor een betaalbare prijs, maar wél met de kwaliteit die u van een advocatenkantoor kunt verwachten.

Deskundig in strafrecht

Bij Velthuizen Advocatuur bent u in goede handen als het gaat om strafrecht. Een strafrechtelijke vervolging kan een grote impact hebben op uw persoonlijke leven, daarom dat wij met een persoonlijke aanpak u zo goed mogelijk te helpen. Onze advocaten zijn allen eerlijk, nuchter en deskundig. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in de regio en hanteren een zorgvuldige aanpak bij het oplossen van juridische geschillen. Bij ons staat u als klant altijd voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om u zo persoonlijk mogelijk te begeleiden in het strafrechtelijke proces.

Diensten advocatenkantoor nabij Amsterdam

Wij zijn een all-round advocatenkantoor en daarom kunt u naast strafrecht zaken ook bij ons terecht voor zaken die onder andere rechtsgebieden vallen, zoals:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • (Economisch) strafrecht
  • Familierecht
  • Insolventierecht
  • Zaken- en verbintenissenrecht

Contact opnemen met onze strafrecht advocaat in Amsterdam

Zoekt u hulp van een strafrecht advocaat nabij Amsterdam en wilt u hiervoor Velthuizen Advocatuur inschakelen? Neem dan contact met ons voor een kennismakingsgesprek en kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.