Rechtshulp Purmerend

Voor rechtshulp in Purmerend en omgeving bent u bij Velthuizen Advocatuur aan het juiste adres. De advocaten van Velthuizen Advocatuur zijn samen gespecialiseerd in vele takken waardoor u altijd bij Velthuizen Advocatuur aan het juiste adres bent wanneer u met een juridisch geschil zit. Alle soorten rechtshulp kunnen wij bieden

Persoonlijke rechtshulp in Purmerend

Bij Velthuizen Advocatuur bent u in goede handen als het gaat om rechtshulp. Wij proberen u met een persoonlijke aanpak zo goed mogelijk te helpen. Onze advocatenzijn allen eerlijk, nuchter en deskundig. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in de regio en hanteren een zorgvuldige aanpak bij het oplossen van juridische geschillen. Bij ons staat u als klant altijd voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om u zo persoonlijk mogelijk te begeleiden middels rechtshulp in Purmerend.

Bij ons kunt u altijd snel terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Aan dit eerste gesprek zijn geen kosten verbonden en naderhand mag u geheel zelf bepalen of en hoe u verder wilt met Velthuizen Advocatuur.In het intakegesprek bekijken wij uw zaak grondig. Als u met ons verder wilt, maken wij ook gelijk afspraken over het uurtarief. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • (Economisch) strafrecht
  • Familierecht
  • Insolventierecht
  • Zaken- en verbintenissenrecht

Heeft u recht op rechtsbijstand?

Heeft u wel of niet recht op gefinancierde rechtsbijstand?Als u voldoet aan de voorwaarden, dan betaalt u alleen een eigen bijdrage voor de kosten van de juridische procedure. Op www.rvr.org kunt u zien of u in aanmerking komt en hoeveel de eigen bijdrage is. Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand?U krijgt dan van ons een duidelijk verhaal, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Naast de kosten die u moet betalen aan de advocaat, kunt u nog rekenen op griffierechtkosten. Dit zijn kosten die de rechtbank maakt in verband met de procedure. Kijk op www.rechtspraak.nl/griffierecht hoeveel het griffierecht in uw situatie is. Ook kosten voor uittreksels van bijvoorbeeld een geboorte-akte, een huwelijksakte of een GBA-uittreksel die de rechtbank nodig heeft, komen voor uw eigen rekening.