Rechtshulp in Zaandam

Bent u op zoek naar een rechtshulp in Zaandam? Dan is het begrijpelijk dat u iemand zoekt met veel ervaring en kennis. Op deze manier weet u zeker dat u op de juiste wijze wordt geholpen. Velthuizen Advocatuur biedt rechtshulp in Zaandam en omgeving aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Daarbij behandelen we allround juridische geschillen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. We hanteren altijd de juiste prijs én de beste kwaliteit. Daar kunt u op rekenen. Wilt u hulp bij een juridisch geschil? Schakel dan onze hulp in! Voor een rechtshulp in Zaandam schakelt u onze hulp in!

Over Velthuizen Advocatuur

Wij, Velthuizen Advocatuur, zijn een gedegen advocatenkantoor met een Zaans karakter: nuchter, eerlijk en deskundig. Zo hebben we ruim 20 jaar ervaring in de regio. We vinden het belangrijk om u altijd persoonlijk te begeleiden. Dit werkt voor u ook het fijnst. Velthuizen Advocatuur behoudt altijd goede contacten met andere advocaten, accountants en notarissen. Hierdoor hebben we een groot netwerk aan mensen die wellicht nodig zijn. Wij zijn actief op meerdere rechtsgebieden. Dit komt doordat we zelf meerdere advocaten hebben en daarnaast een groot netwerk hebben. U kunt hierbij denken aan de volgende rechtsgebieden:

  • Insolventierecht;
  • Arbeidsrecht;
  • (Economisch) strafrecht;
  • Bestuursrecht;
  • Familierecht;
  • Zaken- en verbintenissenrecht.

Rechtshulp in Zaandam door Velthuizen Advocatuur

Zoekt u een specifieke rechtshulp? Bijvoorbeeld gefinancierde rechtshulp. Dat is bij ons ook mogelijk. Waarschijnlijk bent u benieuwd naar de stappen die u moet ondernemen hiervoor We raden dan ook altijd aan om met ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Aan dit gesprek zitten geen kosten verbonden.

Neem contact met ons op

Wilt u rechtshulp in Zaandam? Bij Velthuizen Advocatuur bent u aan het juiste adres. Neem contact met ons op indien u eventuele vragen heeft of wanneer u direct een afspraak wilt inplannen.