Rechtshulp Amsterdam

Heeft u rechtshulp in Amsterdam nodig? Velthuizen Advocatuur biedt rechtshulp in Amsterdam en omgeving aan iedereen die daar behoefte aan heeft. We behandelen allround juridische geschillen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf voor een betaalbare prijs, maar wél van de kwaliteit die u wenst. Indien u hulp nodig heeft bij een juridisch geschil zijn wij u graag van dienst. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres wanneer u met een juridisch probleem zit.

Voor rechtshulp in Amsterdam schakelt u de hulp in van Velthuizen Advocatuur!

Over Velthuizen Advocatuur

Velthuizen Advocatuur is een gedegen kantoor met een Zaans karakter: eerlijk, nuchter en deskundig met meer dan twintig jaar ervaring in de regio.Het kantoor onderhoud goede contacten met andere advocaten, notarissen en accountants. Velthuizen Advocatuur staat voor een persoonlijke en zorgvuldige aanpak van juridische geschillen. Formeel als het moet, praktisch als het kan en altijd gericht op het beste resultaat.

Door de aanwezige kennis, ervaring en het uitgebreide netwerk, zijn de advocaten actief op meerdere rechtsgebieden met specialisaties op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, (economisch) strafrecht, familierecht, insolventierecht, zaken- en verbintenissenrecht.

Gefinancierde rechtsbijstand

Bij Velthuizen Advocatuur is gefinancierde rechtshulp een optie. Bij ons kunt u altijd terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Aan dit eerste gesprek zijn geen kosten verbonden. Als u voldoet aan de voorwaarden dan betaalt u alleen een eigen bijdrage voor de kosten van de juridische procedure. Op www.rvr.org kunt u zien of u in aanmerking komt van gefinancierde rechtsbijstand en hoeveel de eigen bijdrage is.

Wanneer er voor u geen sprake is van gefinancierde rechtsbijstand krijgt u van ons een duidelijk verhaal en geen verrassingen achteraf. In het intakegesprek bekijken wij uw zaak grondig. Vervolgens maken we ook gelijk afspraken over het uurtarief. U hebt bij ons overal inspraak op en we doen alles in overleg met u. Bij ons staat de klant namelijk altijd voorop. Wij voeren werkzaamheden voor u uit, u bent degene die om rechtshulp in Amsterdam of omgeving vraagt en wij proberen u zo optimaal mogelijk te helpen en te voorzien van advies en rechtshulp.

Contact opnemen voor rechtshulp in Amsterdam

Heeft u een juridisch probleem? Blijf er dan niet mee zitten, maar vraag om rechtshulp in Amsterdam door Velthuizen Advocatuur.Wij helpen u graag!Mail naar info@velthuizenadvocatuur.nl of bel naar 075-6700118 voor een afspraak. Via onderstaande button kunt u ook contact met ons opnemen.