Insolventierecht Amsterdam

Velthuizen Advocatuur is het advocatenkantoor in Zaandam voor allround juridische geschillen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf voor een betaalbare prijs, maar wél met de kwaliteit die u mag verwachten. Indien u hulp nodig heeft bij een juridisch geschil, zijn wij u graag van dienst. Zo kunnen wij u ook goed van dienst zijn wanneer u zit met een geschil rondom insolventierecht in Amsterdam. Velthuizen Advocatuur werkt met advocaten die gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden, waaronder faillissementen en schuldsanering. Velthuizen Advocatuur is een advocatenkantoor in de buurt van Amsterdam dat al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het vak. Met onze zorgvuldige aanpak bij het oplossen van de juridische geschillen begeleiden wij u zo goed mogelijk in het proces.

Wat is insolventierecht?

Het insolventierecht regelt de verschillende situaties waarin een persoon of een bedrijf geconfronteerd wordt met schulden waarbij debiteuren moeilijkheden hebben die te betalen. Het bevat de regeling in geval van faillissement en gerechtelijk akkoord, de collectieve schuldenregeling, de regels over het leggen van beslag en de openbare verkoop.

Iedere ondernemer krijgt dus wel een keer te maken met het insolventierecht. Het kan gaan om een klant, debiteur of een relatie die failliet gaat. Door het drijven van een onderneming of nemen van risico’s kan het zinvol zijn vroegtijdig na te denken over de situatie waarin het mis gaat. Het is verstandig u dan te laten adviseren over de eventuele gevolgen van een faillissement. Hiervoor kunt u dus ook aankloppen bij Velthuizen Advocatuur. Wij helpen u dan alles rondom het insolventierecht toe te lichten en we brengen in kaart wat voor u belang is.

Dit kan een lastige, maar voor u zeer belangrijke, kwestie omvatten en dan is hulp bij het insolventierecht nabij Amsterdam wel zo fijn. Velthuizen Advocatuur is onder andere gespecialiseerd in dit rechtsgebied en ondersteunt u graag in dit proces.

Ervaren en deskundig advocatenkantoor

Wanneer u kiest voor Velthuizen Advocatuur, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Velthuizen Advocatuur staat voor:

  • Een goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Goede bereikbaarheid
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Eerlijk, deskundig en nuchter

Tevens kunt u bij ons terecht voor zaken die vallen onder familierecht, bestuursrecht, (economisch) strafrecht, arbeidsrecht en zaken- en verbintenissenrecht.

Contact opnemen voor insolventierecht in Amsterdam

Wilt u meer informatie of advies van ons rondom het insolventierecht nabij Amsterdam? Dan kunt u contact met ons opnemen en om een intakegesprek vragen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. We bieden u graag ondersteuning wanneer u dat verlangt. U kunt ons bereiken via onderstaande button of direct bellen naar 075-6700118 .