Familierecht in Zaandam

U komt in aanraking met familierecht als u bijvoorbeeld gaat scheiden. Daarnaast zijn er ook nog andere zaken die onder het familierecht vallen. Bij dergelijke zaken is het belangrijk dat u de juiste advocaat inschakelt. Personen- en familierecht zijn brede rechtsgebieden en heeft ook een grote emotionele kant. Hierbij kunt u denken aan echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap, omgang, gezag, vaderschap, het opzeggen van een samenwoning, enzovoort. Bij Velthuizen Advocatuur bent u in goede handen voor familierecht in Zaandam. Ook op het gebied van familierecht hebben we veel ervaring. Wij kunnen u absoluut helpen!

Over Velthuizen Advocatuur

Velthuizen Advocatuur helpt u graag bij familierecht in Zaandam: altijd op een zo goed mogelijke manier. Hierdoor zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld uw scheiding zo goed mogelijk verloopt en wij zullen dat begeleiden. Naast de hulp voor bij familierecht in Zaandam, kunt u ook bij ons terecht voor de volgende rechtsgebieden:

  • Insolventierecht;
  • Bestuursrecht;
  • Arbeidsrecht;
  • (Economisch) strafrecht;
  • Familierecht;
  • Zaken- en verbintenissenrecht.

Kies voor ons voor familierecht in Zaandam

Bij Velthuizen Advocatuur staat u altijd 100% op nummer 1. Uw wensen zijn onze leidraad tijdens het proces. Doordat we ruim 20 jaar ervaring hebben, noemen wij onszelf met zekerheid een deskundig en ervaren advocatenkantoor. Bij elke zaak kunt u vertrouwen op de beste kwaliteit en u mag altijd rekenen op onze eerlijkheid, deskundigheid en nuchterheid. Daarnaast werken we altijd op een persoonlijke manier. Hierdoor ontstaat er een goede communicatie en weet u altijd waar u aan toe bent en bij wie u moet zijn. Heeft u een vrij persoonlijke zaak? Wij zullen hier altijd op een professionele manier mee omgaan.

Contact opnemen

Heeft u interesse in hulp op het gebied van familierecht in Zaandam? Bij Velthuizen Advocatuur bent u in goede handen. Neem contact met ons op indien u eventuele vragen heeft. Daarnaast kunnen we ook direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.