Familierecht advocaat Haarlem

U heeft te maken met familierecht wanneer u bijvoorbeeld gaat scheiden of wanneer u te maken heeft met een ander juridisch probleem dat onder het familierecht valt. Personen- en Familierecht is een heel breed rechtsgebied en heeft bij uitstek een emotionele kant. Tot dit rechtsgebied wordt gerekend echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap, beëindiging samenwoning, alimentatie, omgang, gezag, vaderschap, etc. Onze familierecht advocaat nabij Haarlem heeft een zeer ruime ervaring met deze onderwerpen en alles wat daarbij komt kijken. Voor een advocaat familierecht in Haarlem kunt u dus absoluut bij Velthuizen Advocatuur aan de bel trekken.

Onze diensten

Wij helpen u graag als familierecht advocaat nabij Haarlem om op een zo goed mogelijke manier uw scheiding of ander familierecht gerelateerde zaak te begeleiden. Maar naast de hulp van een advocaat familierecht nabij Haarlem, kunt u ook onze hulp inschakelen voor andere rechtsgebieden, zoals:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • (Economisch) strafrecht
  • Insolventierecht
  • Zaken- en verbintenissenrecht

Waarom kiezen voor Velthuizen Advocatuur?

Bij Velthuizen Advocatuur staat u als klant gegarandeerd op nummer 1. Uw wensen staan voorop, wij voeren uit. Met meer dan 20 jaar ervaring noemen wij onszelf met zekerheid een ervaren en deskundig advocatenkantoor. Wij staan voor kwaliteit en in onze samenwerking mag u rekenen op eerlijkheid, deskundigheid en nuchterheid. We werken altijd persoonlijk. We zijn voor u bezig, dus u heeft bij ons de touwtjes in handen en bepaalt wat wij voor u doen. Als u te maken heeft met onze familierecht advocaat dan is het in zo’n beetje alle gevallen een vrij persoonlijke zaak en daarom gaan we hier ook zo mee om op een professioneel niveau. Velthuizen Advocatuur is te allen tijde goed bereikbaar en u bent welkom om bij ons langs te komen. U kunt direct contact met ons opnemen wanneer u dat wenst en bent altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

Voor zorgvuldig advies en kwalitatieve hulp van een advocaat familierecht nabij Haarlem bent u bij Velthuizen Advocatuur in goede handen. U mag rekenen op een goede prijs/kwaliteitverhouding. Als allround juridisch specialist bieden wij allround juridische dienstverlening voor de particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Contact opnemen met onze familierecht advocaat in Haarlem

Heeft u interesse in de hulp die onze familierecht advocaat nabij Haarlem u kan bieden? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een intakegesprek door direct te bellen naar 075-6700118 . U kunt ook uw contactgegevens en een bericht achterlaten, zodat wij u bellen op een moment dat dit ons uitkomt.