Familierecht advocaat Amsterdam

Heeft u behoefte aan een familierecht advocaat in Amsterdam of omgeving? Dan staat Velthuizen Advocatuur voor u klaar. U kunt een familierecht advocaat inschakelen wanneer u bijvoorbeeld gaat scheiden of als u wel wat juridische hulp kunt gebruiken bij een juridisch probleem dat valt onder het familierecht.

Wat is familierecht?

Het personen en familierecht in Nederland is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk- en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Onderdelen van het familierecht zijn onder meer echtscheiding, adoptie, leerplichtzaken en naamswijziging.

Wij helpen u graag als familierecht advocaat in Amsterdam

Wij helpen u graag als familierecht advocaat nabij Amsterdam om op een zo goed mogelijke manier uw scheiding of ander familierecht gerelateerde zaak te begeleiden. Wij bieden allround juridische dienstverlening voor de particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Ook voor geschillen die vallen onder bijvoorbeeld arbeidsrecht, bestuursrecht en meer kunt u bij ons terecht met uw juridisch geschil.

Zo kunt u ook bij ons terecht voor zaken die vallen onder verschillende rechtsgebieden. Of u nu een advocaatfamilierecht nabij Amsterdam nodig heeft voor bijvoorbeeld een scheiding of een strafrecht advocaat zoekt: wij kunnen u van dienst zijn. Velthuizen Advocatuur heeft de deskundigheid in huis waardoor wij u kunnen helpen bij alle soorten rechtszaken, dus ook zaken die vallen onder: arbeidsrecht, strafrecht, insolventierecht en zaken- en verbintenissenrecht. U als klant staat altijd voorop bij Velthuizen Advocatuur: u krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die u nodig heeft.

Allround diensten van Velthuizen Advocatuur

Bij Velthuizen Advocatuur bent u in goede handen. U staat als klant namelijk altijd voorop. We zijn voor u bezig, dus u heeft de touwtjes in handen en wij ondersteunen en helpen u waar uw eigen kennis op juridisch vlak tekort schiet. Velthuizen Advocatuur:

  • Biedt allround juridische diensten
  • Is eerlijk, deskundig en nuchter
  • Hanteert een goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Heeft meer dan 20 jaar ervaring
  • is goed bereikbaar

Maak een vrijblijvende afspraak

Als u op zoek bent naar een familierecht advocaat nabij Amsterdam, dan hoeft u niet verder te zoeken. Voor juridische hulp bij een geschil dat valt onder familierecht kan onze advocaat familierecht u nabij Amsterdam begeleiden. Maak hiervoor een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en we kijken samen wat wij voor u kunnen betekenen!