Arbeidsrecht Alkmaar

Woont u in de buurt van Alkmaar en heeft u hulp nodig van een arbeidsrecht advocaat? Dan bent u bij de advocaten van Velthuizen Advocatuur aan het juiste adres. Wij van Velthuizen Advocatuur zijn u namelijk graag van dienst. Velthuizen Advocatuur is een advocatenkantoor nabij Alkmaar en helpt particulieren en het midden- en kleinbedrijf bij juridische geschillen. Wij bieden dit aan voor een betaalbare prijs. Naast arbeidsrecht, kunnen wij ook helpen bij vele andere juridische geschillen. Zo kunnen wij ook voor u klaar staan als u op zoek bent naar een advocaat voor bestuurs-, familie- of strafrecht.

Arbeidsrecht in Alkmaar voor particulier en MKB

Velthuizen Advocatuur biedt hun diensten al meer dan twintig jaar aan in de regio en hebben hierdoor veel ervaring opgebouwd. De persoonlijke en zorgvuldige aanpak bij het oplossen van de juridische geschillen zijn het handelsmerk van ons advocatenkantoor. Wij willen het u gemakkelijk maken en proberen samen met u het proces goed voorbereid in te gaan. Het is belangrijk om bij een proces de juiste begeleiding te krijgen. Bij Velthuizen Advocatuur doen wij er alles aan om u persoonlijk te begeleiden. Wij helpen u graag verder als particulier en/of MKB.

Meer diensten van Velthuizen Advocatuur

Bij Velthuizen Advocatuur bieden wij all-round juridische dienstverlening voor particulieren en MKB. Naast arbeidsrecht helpen wij u graag ook verder bij:

Een gratis kennismakingsgesprek

Wilt u graag met ons contact opnemen via een en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan snecontact met ons! Wij helpen u graag bij arbeidsrecht in Alkmaar.