Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in de omgeving van Amsterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij Velthuizen Advocatuur. Velthuizen Advocatuur is een advocatenkantoor met ervaren advocaten op het gebied van arbeidsrecht. Wij van Velthuizen Advocatuur helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing op het gebied van recht. Wij zijn er voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf voor een betaalbare prijs.

Velthuizen Advocatuur heeft enorm veel ervaring. Velthuizen Advocatuur heeft meer dan twintig jaar ervaring in het vak en hanteren een zeer zorgvuldige aanpak. Bij Velthuizen Advocatuur wordt u altijd persoonlijk geadviseerd, zodat er altijd naar de juiste oplossing wordt gezocht bij een juridisch geschil. U krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die u nodig heeft. Heeft u vragen omtrent het onderwerp arbeidsrecht en wilt u graag geholpen worden? Dan moet u zeker contact opnemen met Velthuizen Advocatuur.

Maak gebruik van onze arbeidsrecht advocaat in Amsterdam

Wij van Velthuizen Advocatuur bieden all-round juridische dienstverlening voor particulieren en MKB. Binnen het arbeidsrecht staan wij voor u klaar bij o.a.:

  • Arbeidsrecht
  • Arbeidsovereenkomst
  • Beëindiging arbeidsovereenkomst: opzegging, ontslag
  • CAO
  • Concurrentie-, relatie en geheimhoudingsgeding
  • Reorganisatie

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor zaken die vallen onder bestuursrecht, familierecht, strafrecht, insolventierecht en zaken- en verbintenissenrecht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Velthuizen Advocatuur? Wilt u graag geholpen worden met uw probleem en wilt u zich laten helpen door arbeidsrecht advocaat Amsterdam? Neem dan snel contact met ons op.