Advocatenkantoor in Zaandam

Velthuizen Advocatuur is het advocatenkantoor in Zaandam voor all-round juridische geschillen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf voor een betaalbare prijs, maar wél met de kwaliteit die u wilt. Indien u hulp nodig heeft bij een juridisch geschil, zijn wij u graag van dienst. Velthuizen Advocatuur werkt met advocaten die gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden, waaronder faillissementen en schuldsanering. Velthuizen advocatuur is een advocatenkantoor in Zaandam die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het vak. Met onze zorgvuldige aanpak bij het oplossen van de juridische geschillen begeleiden wij u zo goed mogelijk in het proces.

Ook wanneer u in een uitzichtloze financiële situatie bent beland, omdat bijvoorbeeld uw schulden zo hoog zijn opgelopen dat u zelf geen oplossing meer ziet, kunt u de hulp inschakelen van Velthuizen Advocatuur: specialist in schuldsanering in Zaandam. Onze advocaten zijn onder andere gespecialiseerd zijn in zaken omtrent schuldsanering en faillissementen. Met een persoonlijke aanpak begeleiden wij u tijdens het proces. Bij ons advocatenkantoor in Zaandam bent u daarom in goede handen!

Ons advocatenkantoor in Zaandam

Wanneer u kiest voor Velthuizen Advocatuur, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Velthuizen Advocatuur staat voor:

  • Een goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Goede bereikbaarheid
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Eerlijk, deskundig en nuchter
  • Een zorgvuldige aanpak

Tevens kunt u bij ons terecht voor zaken die vallen onder familierecht, bestuursrecht, (economisch) strafrecht, arbeidsrecht en zaken- en verbintenissenrecht.

Afspraak maken in Zaandam?

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Zaandam, omdat u bijvoorbeeld in een uitzichtloze financiële situatie zit? Dan kunt u altijd contact opnemen met Velthuizen Advocatuur om een afspraak te maken. Dan kijken we samen naar wat we voor u kunnen betekenen.