Advocatenkantoor Purmerend

Indien u hulp nodig heeft bij een juridisch geschil, kunnen wij u goed van dienst zijn. Velthuizen Advocatuur werkt met advocaten die gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden, waaronder faillissementen en schuldsanering. Onze advocaten hanteren altijd een persoonlijke aanpak, zodat u de aandacht krijgt die u nodig heeft. Bij Velthuizen Advocatuur staat de klant voorop. Velthuizen advocatuur is een advocatenkantoor nabij Purmerend die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het vak. Met onze zorgvuldige aanpak bij het oplossen van de juridische geschillen begeleiden wij u zo goed mogelijk in het proces

Schuldsanering en faillissementen

Ook wanneer u in een uitzichtloze situatie bent beland, omdat bijvoorbeeld uw schulden zo hoog zijn opgelopen dat u zelf geen oplossing meer ziet, kunt u de hulp inschakelen van Velthuizen Advocatuur: specialist in schuldsanering vlakbij Purmerend. Wij werken met ervaren advocaten die onder andere gespecialiseerd zijn in zaken omtrent schuldsanering en faillissementen. Bij ons advocatenkantoor nabij Purmerend bent u in goede handen!

Ervaren en deskundig advocatenkantoor in Purmerend

Wanneer u kiest voor Velthuizen Advocatuur, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Velthuizen Advocatuur staat voor:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Eerlijk, deskundig en nuchter
  • Een zorgvuldige aanpak
  • Een goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Goede bereikbaarheid

Wij bieden all-round juridische dienstverlening voor de particulieren en het midden- en kleinbedrijf en kunnen u van dienst zijn in allerlei juridische geschillen. Bijvoorbeeld juridische geschillen die vallen onder familierecht, arbeidsrecht of (economisch) strafrecht.

Meer weten?

Wanneer u hulp zoekt van een advocatenkantoor nabij Purmerend, omdat u bijvoorbeeld in een uitzichtloze financiële situatie zit, dan kunt u altijd contact opnemen met Velthuizen Advocatuur. U kunt bij ons terecht voor vragen of maak direct een afspraak, dan kijken we samen naar wat we voor u kunnen betekenen.