Advocatenkantoor Alkmaar

Zoek u een ervaren en deskundig advocatenkantoor dichtbij Alkmaar? Dan is Velthuizen Advocatuur is graag van dienst. Velthuizen Advocatuur is het advocaten kantoor in Amsterdam voor all-round juridische geschillen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Of het nu gaat om een zaak op het gebied van familierecht, strafrecht, bestuursrecht of arbeidsrecht: bij Velthuizen Advocatuur stellen wij alles in het werk om u te helpen. Tevens geniet u bij ons van betaalbare prijzen, maar krijgt u wel kwaliteit die u nodig heeft.

Deskundig advocatenkantoor

Wanneer u kiest voor Velthuizen advocatuur, dan zit u goed! Met meer dan twintig jaar ervaring in de regio staan wij bekend om onze persoonlijke en zorgvuldige aanpak bij het oplossen van de juridische geschillen. Bij Velthuizen Advocatuur staat u als klant altijd voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om u zo persoonlijk mogelijk te begeleiden in het proces. Velthuizen Advocatuur is een gedegen advocaten kantoor nabij Alkmaar met een Zaans karaker. Wij zijn eerlijk, nuchter en deskundig.

Onze all-round diensten

Velthuizen Advocatuur biedt all-round juridische dienstverlening voor particulieren en MKB in diverse rechtsgebieden, zoals:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • (Economisch) strafrecht
  • Familierecht
  • Insolventierecht
  • Zaken- en verbintenissenrecht

Onze advocaten hebben zo hun eigen specialisaties zodat u zo goed mogelijk geholpen kunt worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diverse diensten van Velthuizen Advocatuur? Of zoekt u direct juridische hulp? Neem dan contact op met Velthuizen Advocatuur of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op bij advocatenkantoor nabij Alkmaar.