Advocaten Zaandam

Bent u op zoek naar deskundige en ervaren advocaten in Zaandam? Dan bent u bij Velthuizen Advocatuur in goede handen. Wij zijn hét advocatenkantoor in Zaandam voor all-round juridische geschillen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf voor een betaalbare prijs, maar wél met de kwaliteit die u wilt. U kunt bij ons terecht voor juridische geschillen die onder verschillende rechtsgebieden vallen: van strafrecht tot familierecht.

Ervaren advocaten in Zaandam

Wanneer u kiest voor Velthuizen advocatuur, dan zit u goed! Velthuizen Advocatuur is een gedegen advocatenkantoor met een Zaans karaker: eerlijk, nuchter en deskundig. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in de regio en onze advocaten hanteren een persoonlijke en zorgvuldige aanpak bij het oplossen van uw juridische geschil. Bij ons staat u als klant altijd voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om u zo persoonlijk mogelijk te begeleiden in het proces.

All-round advocaten

Bij Velthuizen Advocatuur bieden wij all-round juridische dienstverlening voor particulieren en MKB. Onze advocaten hebben allen bepaalde specialisaties zodat u zo goed mogelijk geholpen kunt worden. Wij bieden onze diensten aan in de onderstaande rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • (Economisch) strafrecht
  • Familierecht
  • Insolventierecht
  • Zaken- en verbintenissenrecht

Contact opnemen

Wilt u graag geholpen worden door één van onze ervaren advocaten in Zaandam? Neem dan contact met ons of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn u graag van dienst!