Advocaten kantoor Amsterdam

Zoekt u hulp van een advocaten kantoor in de buurt van Amsterdam? Dan bent u bij Velthuizen Advocatuur in goede handen. Wij zijn het advocaten kantoor in Amsterdam voor all-round juridische geschillen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Bij Velthuizen Advocatuur hanteren we betaalbare prijzen, maar krijgt u wel kwaliteit die u nodig heeft. Of het nu gaat om een zaak op het gebied van familierecht, strafrecht, bestuursrecht of arbeidsrecht: bij Velthuizen Advocatuur stellen wij alles in het werk om u te helpen.

Deskundig advocaten kantoor Amsterdam

Wanneer u kiest voor Velthuizen advocatuur, dan zit u goed! Velthuizen Advocatuur is een gedegen advocaten kantoor nabij Amsterdam met een Zaans karaker: eerlijk, nuchter en deskundig. Met meer dan twintig jaar ervaring in de regio staan wij bekend om onze persoonlijke en zorgvuldige aanpak bij het oplossen van de juridische geschillen. Bij Velthuizen Advocatuur staat u als klant altijd voorop en wij doen dan ook ons uiterste best om u zo persoonlijk mogelijk te begeleiden in het proces.

Onze diensten

Velthuizen Advocatuur biedt all-round juridische dienstverlening voor particulieren en MKB in diverse rechtsgebieden, zoals:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • (Economisch) strafrecht
  • Familierecht
  • Insolventierecht
  • Zaken- en verbintenissenrecht

Contact opnemen

Heeft u interesse in één van de diensten van Velthuizen Advocatuur? Neem dan contact met ons advocaten kantoor nabij Amsterdam en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.