Advocaat Zaandam

Soms kan het zijn dat u in een situatie verzeilt raak waar u juridische hulp bij kunt gebruiken. Bij Velthuizen Advocatuur wordt u door een ervaren en deskundige advocaat geholpen met uw juridische geschil. Wij zijn hét advocatenkantoor in Zaandam voor all-round juridische geschillen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf voor een betaalbare prijs, maar wél met de kwaliteit die u wilt. U kunt bij ons terecht voor juridische geschillen die onder verschillende rechtsgebieden vallen. Dus bent u op zoek naar een ervaren en deskundige advocaat in Zaandam? Kies dan voor Velthuizen Advocatuur.

Ervaren en deskundige advocaat in Zaandam

Wanneer u kiest voor Velthuizen advocatuur, dan bent u verzekerd van hulp door een ervaren en deskundige advocaat! Velthuizen Advocatuur is een gedegen advocatenkantoor met een Zaans karaker: eerlijk, nuchter en deskundig. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in de regio hanteren een zorgvuldige en persoonlijke aanpakbij het oplossen van uw probleem. Bij Velthuizen Advocatuur staat de klant altijd voorop!

All-round advocaat

Velthuizen Advocatuur is een advocatenkantoor dat all-round juridische dienstverlening biedt voor particulieren en MKB. Wij bieden onze diensten aan in de onderstaande rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • (Economisch) strafrecht
  • Familierecht
  • Insolventierecht
  • Zaken- en verbintenissenrecht

Elke advocaat binnen Velthuizen Advocatuur heeft bepaalde specialisaties zodat u zo goed mogelijk geholpen kunt worden.

Neem contact op

Wilt u graag geholpen worden door een ervaren en deskundige advocaat in Zaandam? Neem dan contact met Velthuizen Advocatuur of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag!