Advocaat Purmerend

Bent u op zoek naar een advocaat nabij Purmerend, omdat u hulp kunt gebruiken bij een juridisch geschil? Velthuizen Advocatuur is het advocatenkantoor dat all-round juridische diensten biedt voor de particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Met een advocaat van Velthuizen Advocatuur bent u in goede handen. Onze advocaten zijn ervaren en deskundig en zijn allen gespecialiseerd in bepaalde rechtsgebieden zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

All-round advocaat Purmerend

U kunt bij ons terecht voor zaken die vallen onder verschillende rechtsgebieden. Of u nu op zoek bent naar een arbeidsrecht advocaat, omdat u een geschil heeft met een werknemer of een familierecht advocaat zoekt voor bijvoorbeeld een scheiding: wij staan voor u klaar. Wij kunnen u ook helpen bij zaken die vallen onder bestuursrecht, (economisch) strafrecht, insolventierecht en zaken- en verbintenissenrecht. Bij Velthuizen Advocatuur krijgt u de all-round juridische hulp die u nodig heeft!

Ervaren en deskundige advocaten

Wanneer u kiest voor Velthuizen Advocatuur, dan bent u in goede handen. U krijgt bij ons altijd persoonlijke aandacht: u staat als klant voorop. Velthuizen Advocatuur:

  • Heeft meer dan 20 jaar ervaring
  • Is eerlijk, deskundig en nuchter
  • Staat bekend om haar zorgvuldige aanpak
  • Biedt all-round juridische diensten
  • Hanteert een goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Is goed bereikbaar

Neem contact op

Bent u op zoek naar een advocaat nabij Purmerend die u kan helpen bij uw juridische probleem? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.