Advocaat in Zaandam

Zoekt u een advocaat in Zaandam met veel ervaring? Bij Velthuizen Advocatuur bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een advocatenkantoor in Zaandam waarbij u terecht kunt voor allerlei juridische gevallen. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als midden- en kleinbedrijf. Er wordt altijd een betaalbare prijs gehanteerd. Daarbij kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Bij Velthuizen Advocatuur kunt u terecht voor verschillende rechtsgebieden: van strafrecht tot familierecht.

Een deskundige advocaat in Zaandam

Indien u kiest voor Velthuizen Advocatuur weet u zeker dat u goed zit. Wij zijn een advocatenkantoor met een Zaans karakter: eerlijk, deskundig en nuchter. Doordat wij ruim 20 jaar ervaring hebben in de regio, kunnen we u ook uitstekend helpen. Onze advocaten hanteren altijd een zorgvuldige en persoonlijke aanpak. Ongeacht wat het juridische geschil is. Het is belangrijk te vermelden dat u bij ons voorop staan en we u altijd zo persoonlijk mogelijk begeleiden.

Kies voor Velthuizen Advocatuur

U kunt dus bij ons terecht als particulier, maar ook als MKB. Doordat onze advocaten ieder een specialisatie hebben, kunnen wij u op diverse gebieden helpen. Wij kunnen u helpen bij de volgende rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht;
  • (Economisch) strafrecht;
  • Bestuursrecht;
  • Insolventierecht;
  • Familierecht;
  • Zaken- en verbintenissenrecht.

Neem contact met ons op

Wilt u worden geholpen door een ervaren advocaat in Zaandam? Kies voor Velthuizen Advocatuur. Neem gerust contact met ons op! We kunnen dan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen als u dat wilt.