Advocaat familierecht Alkmaar

Gaat u scheiden of zoekt u hulp bij een ander juridisch probleem dat valt onder het familierecht? Bij Velthuizen Advocatuur kunt u terecht bij onze familierecht advocaat nabij Alkmaar. Wij helpen u graag om op een zo goed mogelijke manier uw scheiding of ander familierecht gerelateerde zaak te begeleiden. Wij bieden allround juridische dienstverlening voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Allround diensten van Velthuizen Advocatuur

U kunt bij ons terecht voor zaken die vallen onder verschillende rechtsgebieden. Of u nu een familierecht advocaat nabij Alkmaar nodig heeft voor bijvoorbeeld een scheiding of een strafrecht advocaat zoekt: wij kunnen u van dienst zijn. Velthuizen Advocatuur heeft de deskundigheid in huis waardoor wij u kunnen helpen bij alle soorten rechtszaken, dus ook zaken die vallen onder: arbeidsrecht, strafrecht, insolventierecht en zaken- en verbintenissenrecht. U als klant staat altijd voorop bij Velthuizen Advocatuur: u krijgt bij ons de persoonlijke aandacht die u nodig heeft.

Waarom kiezen voor Velthuizen Advocatuur?

Bij Velthuizen Advocatuur staat u als klant gegarandeerd op de eerste plaats. Uw wensen staan voorop en wij voeren uit op het juridische vlak dat uw kennis te boven gaat. Met meer dan 20 jaar ervaring noemen wij onszelf met zekerheid een ervaren en deskundig advocatenkantoor. Wij staan voor kwaliteit en in onze samenwerking mag u rekenen op eerlijkheid, deskundigheid en nuchterheid. We werken altijd persoonlijk. We zijn voor u bezig, dus u heeft bij ons de touwtjes in handen en bepaalt wat wij voor u doen. Als u te maken heeft met onze familierecht advocaat dan is het in zo´┐Żn beetje alle gevallen een vrij persoonlijke zaak en daarom gaan we hier ook zo mee om op een professioneel niveau. Velthuizen Advocatuur is te allen tijde goed bereikbaar en u bent welkom om bij ons langs te komen. U kunt direct contact met ons opnemen wanneer u dat wenst en bent altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek.

Voor zorgvuldig advies en kwalitatieve hulp van een advocaat familierecht nabij Alkmaar bent u bij Velthuizen Advocatuur in goede handen. U mag rekenen op een goede prijs/kwaliteitverhouding. Als allround juridisch specialist bieden wij allround juridische dienstverlening voor de particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Maak een vrijblijvende afspraak

Als u op zoek bent naar een familierecht advocaat nabij Alkmaar, dan hoeft u niet verder te zoeken. Voor juridische hulp bij een geschil dat valt onder familierecht kan onze advocaat familierecht u nabij Alkmaar begeleiden. Maak hiervoor een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en we kijken samen wat wij voor u kunnen betekenen!