orsel

Specialismen: Strafrecht, Jeugdstrafrecht, Personen- en Familierecht

Mr. S.S.H. Orsel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemeen praktijk (strafrecht);
  • Personen- en Familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregeling, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning;
  • Strafrecht (jeugdstrafrecht, TBS)

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgende de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Sander Orsel

Sander Orsel (1976) is in 2002 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam met als afstudeerrichting strafrecht. Direct na zijn afstuderen is hij als advocaat aan de slag gegaan in Zaandam.

Sander heeft jarenlange ervaring  in het strafrecht en in het personen- en familierecht, welke rechtsgebieden hij tot zijn specialismen rekent. Al jarenlang staat hij verdachten bij, zowel in strafzaken waarbij het gaat om lichte vergrijpen als in zogenoemde megazaken. Ook is Sander gespecialiseerd in het jeugdstrafrecht. Tevens is hij vanaf het begin van zijn loopbaan werkzaam in het personen- en familierecht, zoals bijvoorbeeld echtscheidingsprocedures en zaken waarbij kinder- en/of partneralimentatie aan de orde komt. Sander heeft goede dossierkennis hoog in het vaandel staan en hij vindt goede voorlichting minstens zo belangrijk. Als cliënt wilt u graag weten waar u aan toe bent en zult u van Sander altijd een eerlijk advies krijgen.

E-mail: s.orsel@velthuizenadvocatuur.nl

Direct contact